Catalogi

Catalogi downloaden bij Botanische Tuin De Groene Prins
Bovenstaande catalogi zijn onderaan deze pagina te downloaden.

Ze worden jaarlijks bijgewerkt aan de hand van veranderingen in het assortiment. Ook  verwerk ik de nieuwe ervaringen met planten aan de hand van hun gedrag in ons opwarmende klimaat.

Oorspronkelijk had ik een boek over exotisch tuinieren willen laten drukken in plaats van verschillende catalogi, maar veranderingen in het assortiment én van het klimaat zouden zo’n boek al gauw verouderd maken. Het wordt steeds duidelijker dat opwarming van ons klimaat zeer grote gevolgen heeft voor exotische tuiniers. Talloze planten die in de negentiger jaren van de vorige eeuw de winters van toen niet overleefden, doen het tegenwoordig prima!

Het laten drukken van de catalogi werd te duur bij kleine oplages. Momenteel is alleen de catalogus over Eucalyptus op voorraad voor iedereen die Eucalyptusplanten op de kwekerij komt kopen. Deze is tweetalig om klanten in geheel Europa van informatie te kunnen voorzien.

U kunt hier de meest recente versie van onze catalogi downloaden:

U kunt indien nodig hier software downloaden om dit bestandsformaat (PDF) te lezen. Bij het afdrukken kunt u zelf aangeven hoe u de catalogus wilt zien, het handigst is het waarschijnlijk om op A4 formaat en met 2 pagina’s per vel af te drukken. Als uw printer ook in staat is duplex af te drukken, dan kunt u er een A5 boekje van maken!

Reacties zijn gesloten.